marți, iunie 02, 2009

Sanzieni - Viitorul 1 - 1 (1-0)

Duminica 31 mai 2009, baietii nostrii au intalnit in deplasare echipa aflata pe locul 6 la 2 puncte distanta de noi echipa din Sanzieni.
Formatiile de start
Sanzieni: Gazda — Brânduşoiu, Horváth, Sinkler, Haág, Kovács, Bartók, Péter, Voloncs B., Szász (Voloncs I., 25.), Nagy.
Viitorul: Butuc — Horvát, Kuti, Todoran R., Németh, Botezatu, Kövecsi, Ruzsa, Vasiluca, Antal, Tomi.
Goluri: Bartók min. 24 pentru gazde si Tomi in min. 83 pentru formatia noastra.
Meciul s-a desfasurat sub semnul sportivitatii, un meci bun peste nivelul ligii a 4a, cu multe faze de poarta de ambele parti.
In prima repriza jocul a fost echilibrat si doar o greseala de marcaj a fundasilor nostrii a facut ca echipa gazda sa intre la pauza cu avantaj minim prin golul marcat de Bartók in minutul 24.
In repriza secunda jocul a fost dominat clar de cei din Sfantu Gheorghe, doar interventiile goalkeper-ului Gazda facand ca tabela sa ramana neschimbata pana in minutul 83 cand dupa o faza lucrata ca la carte Németh a reusit sa-l gaseasca liber in careu pe Tomi care a reluat in plasa o centrare perfecta.
Scor final 1-1.

Sambata 6 iunie 2009 in penultima etapa a campionatului Viitorul Sf. Gheorghe va intalni pe teren propriu echipa din Ojdula, formatie aflata pe locul 4 al ligii a 4a.
Mult succes !

2 comentarii:

Anonim spunea...

un clasament ceva? sa stiu si eu pe ce loc sunteti

Anonim spunea...

ceva poze de la meci nu mai aveti? am inteles ca aveti si echipa de juniori. de ea de ce nu spuneti nimic? sau sa faceti poze?