luni, mai 25, 2009

Suporterii nu au libertate nici in liga a 4-a

Am revenit cu o postare noua. In data de 23 mai 2009, Sfantu Gheorghe a intalnit pe teren propriu echipa comunei Ghelinta. Noi am afisat pe toata durata partidei mesajul “Sustineti echipa locala, nu faceti campanii electorale”.

Dupa incheierea partidei, am pornit intr-un tur al orasului cu mesajul la vedere. Ajunsi in centru, am dat peste un concert organizat de primarul orasului, Antal Arpad. Culmea este ca acest concert face parte din campania electorala a UDMR-ului. Domnul Arpad a intervenit si a rugat fortele de ordine sa ne legitimeze si sa ne ia mesajul. Ce a urmat puteti vedea in filmuletul acesta:

La sectie ni s-au intocmit procese verbale si fiecare dintre noi a primit avertisment. Ceea ce ne-a uimit este modul in care au actionat jandarmii si comunitarii care inaintea interventiei primarului ne-au ignorat si precum niste catei, la ordinul stapanului au sarit la gatul nostru. Tinem sa precizam ca orasul este al nostru, al tuturor, nu doar al domnului Antal Arpad si ca toata actiunea noastra n-a fost menita sa fie o contra manifestatie la ceea ce a organizat primarul.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Sunteti niste cocalari care n-au ce face sambata dupa amiaza...De ce trebuie atata show?Ati vazut vreodata suporterii echipei de baschet defiland prin oras cu bannere??? Nu am nimic impotriva, sustineti echipa de fotbal, ca trebuie sustinut...Joc si eu fotbal si stiu ce inseamna sa joci cu 5-10spectatori... Dar totusi, nu trebuie atat tam-tam